Даний вид ліків може стати причиною серйозного розладу кишківника, якщо його вживати одночасно з антибіотиками.


Така інформація стала відома дослідникам після проведення ряду експериментів, як повідомляють іноземні ЗМІ.

Уточнюється, що часто лікарі радять пацієнтам поєднувати антибіотики з пробіотиками, тим самим завдаючи істотної шкоди організму хворих.


Також було з'ясовано, що вживання пробіотиків заважає відновленню мікробіоми кишківника після пропитого курсу антибіотиків.


Згубні наслідки подібної непередбаченості тривали по 6 місяців. При цьому мікробіоми людей, які, не змішували препарати, навпаки, прийшли в норму всього за пару днів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Як раніше стало відомо, дослідникам вдалося дізнатися, що люди, які приймають вітаміни без консультації з лікарем, та й до того ж – в "ударних" дозах, роблять це тільки на шкоду собі. Дані таблетки можуть навіть стати причиною смерті в окремих випадках.


Раніше Знай.UA повідомляв про те, що стала прояснюватися причина смерті солістки групи The Cranberries. Поліція зазначає, що смерть зірки не є "підозрілою", так як не виявлені сліди насильства. На даний момент правоохоронці заявляють, що співачка потонула у ванні після того, як перебрала з алкоголем. Така інформація надійшла від зарубіжних ЗМІ. За результатами експертизи стало відомо, що рівень алкоголю в крові дівчини перевищував норму для водіння в чотири рази. Тіло співачки покоївка знайшла в одному з номерів готелю. Дівчина лежала в піжамі в наповненій ванні. Як стало відомо, дівчина випила напої з міні-бару, подзвонила мамі о третій годині ночі. Також відомо, що дівчина приймала ліки за рецептом, які несумісні з алкоголем, особливо, в момент одночасного вживання.


Також Знай.UA розповідав про те, що в Україні заборонять нелегальні таблетки від кашлю, які досить популярні серед місцевих жителів.