Вчені по всьому світу б'ють на сполох через дивну активність на поверхні Сонця. За допомогою сучасних технологій дослідникам космосу вдалося встановити, що на зірці з'явилася нова пляма, що продовжує збільшуватися з кожним днем. Ця аномалія вже встигла викликати сильні магнітні бурі 10 і 11 вересня, але їх потужність з часом буде тільки зростати.

Вчені прогнозують, що наступний пік активності Сонця припаде на 22 вересня. Відомі вчені не можуть дати точну відповідь, що спровокувало появу плями і як вона впливає на процеси на небесному світилі. Відповісти на питання змогли альтернативні вчені і конспірологи.

Вони стверджують, що таємнича планета Нібіру продовжує свій шлях по Сонячній системі. Наступною її метою стане ні що інше як Сонце. Своїм сильним магнітним полем планета здатна запустити незворотні процеси на зірці, а магнітні бурі по своїй силі будуть перевищувати всі раніше зафіксовані.

Експерти в паранормальних явищ вважають, що фізичне руйнування Землі – головне призначення Нібіру. Проте знищення людства почнеться задовго до її прильоту. Землянам доведеться зіткнутися з низкою епідемій, викликаних аномальною активністю на Сонці. Хвороби, які раніше вважалися зниклими, без належного лікування будуть здатні погубити мільйони життів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також під згубний вплив Сонця потрапить людська кров.
Японському вченому вдалося встановити, що біологічна рідина може різко змінити свій склад, якщо на Сонці почнеться низка потужних спалахів. Після подібного опромінення людська кров буде нагадувати ту, що піддавалася радіоактивному і ядерному впливу.

Нагадаємо, планета-вбивця Нібіру рухається на Землю, можлива катастрофа.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що найбільший айсберг Антарктиди знищить людство. Айсберг А-68 відколовся влітку 2017 року.

Також портал "Знай.uа" писав, що не залишилося жодної надії на порятунок – прогноз вчених зупиняє кров у жилах.