Уфолог Скотт Уорінг в своєму каналі на YouTube опублікував відеозапис, на якому зображена скам'яніла рептилія.

Цей сюжет є доказом існування життя на Марсі. На відеозапису чітко видно, що рептилія причаїлася, помічена близько марсохода на поверхні Червоної планети.

"Я помітив морду цієї рептилії, яка визирає з темряви поблизу від марсохода. Здається, що вона намагається вирішити, чи варто їй нападати на планетохід, чи залишитися в тіні. В представленому відео помітно, що у представника фауни переляканий вигляд, який помітний за виразом морди, який досить добре показує емоції. Також на відео помітно, що тварина зачаїлася, обмірковуючи наступний крок.

Важко сказати, чи живий цей об'єкт або ж він скам'янів. Було б здрово, якби NASA підпустили космічний апарат ближче, щоб вдалося вловити виявлений новий вид загадкових рептилій. Ймовірно мова йде про "розумного" мешканця планети, шкода, що космічне агетство США не повідомляє правду громадськості", - розповів фахівець.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі мережі в захваті від фотознімку дивної тварини, хоча велика частина коментаторів згодна з Уорингом - на Марсі є життя. Уфолог, до речі, ніколи не мав сумніві в даному факті.

Нагадаємо, раніше в Інтернет потрапила фотографія, зроблена за допомогою комп'ютерної графіки, яка показує, як буде виглядати колонія на Марсі, яку готує мільярдер Илон Маск. Маск зазначив, що планується будувати будинки, максимально наближені до життя землян. Також на Марс буде відправлена ракета з продовольством. І вже в майбутньому на Червону планету корабель відправиться з 100 особами на борту.

Також Знай.UA повідомляв, що на Марсі був знайдений высохлий океан, який, за припущенням учених, був схожий за хімічним складом на земний. Уточнюється, що, ймовірно, на Червоній планеті було кілька океанів, проте вся вода пішла під кору.

Крім цього, Знай.UA писав, що на Марсі була знайдена ще одна аномалія, яка пов'язана з пористістю кори планети.