За всю історію людства в світі існувало багато різних теорій змови. Одна з сучасних може стати реальністю для нас.

Деякі прихильники змови впевнені в існуванні містичної планети Нібіру. В якості доказів вони надають відеоматеріал, на якому видно планета Х.

Про це повідомили у виданні "Новини Планети".

Відеоролик був знятий відпочиваючими на пляжі. Оператор знімає захід сонця на горизонті, але поруч чітко видніється невідома жовта пляма значних розмірів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Невідомий об'єкт нагадує сонце, але воно вже в кадрі є. Тому автор в описі до відео стверджує, що це і є та сама планета Нібіру. І тепер вона настільки близько до Землі, що видно на горизонті.

Прихильники теорії змови давно говорять про планету Х, яка принесе людству неминучу загибель.

Наближення Нібіру очікували ще в 2017 році. Але дата прибуття постійно змінюється. Зараз вчені говорять про 16 грудня 2018 року.

Тоді таємнича планета чи то вибухне, чи то здетонує і засипле нашу планету величезними уламками. Чому вибухне? Так від наближення до сонця!

Загалом, є ймовірність, що ми всі помремо. Причому не в свій час, а набагато раніше. Але ви там сильно не розслабляйтеся, адже якщо Нібіру знову не долетить до нас, то іпотека сама себе не виплатить.

Нагадаємо, раніше NASA почали пошуки джерела життя на найдавнішому астероїді. Астероїд під назвою Бенну залишався недоторканним фактично з моменту виникнення нашої Сонячної системи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені змусили бактерії поглинати сміття, у людства з'явився шанс. Вчені намагаються навчити бактерії використовувати свої властивості під час екологічних катастроф.

Також "Знай.uа" писав про те, що вчені вирішили "перекроїти" кордон космосу: навіщо і кому це вигідно. Зниження межі вигідно компанії Virgin Galactic, яка обіцяє возити туристів в космос на своєму орбітальному літаку SpaceShipTwo.