Останнім часом з'являється все більше повідомлень про невпізнані літаючі об'єкти, причому інформація про це надходить з різних куточків планети. Сучасні технології дозволяють слова підкріпити фото- і відео-доказом. Тому не дивно, що на просторах інтернету весь час з'являються нові кадри, які демонструють зустріч людини з чимсь незвіданим.

Днями один з жителів бразильського міста Майріпора став свідком загадкового явища. Про незвичайну зустріч чоловіка з НЛО повідомляє "Хроника.инфо".

Приблизно о 10 годині ранку чоловік прогулювався по місцевому парку і несподівано помітив білий об'єкт, який ширяв високо в чистому небі. Він пошкодував, що не має з собою камери, але вирішив ризикнути. Чоловік прожогом кинувся додому за цифровою камерою з 50-кратним збільшенням. Повернувшись назад, переконався, що аномалія все ще над парком і зафільмував її. Об'єкт виявився схожим на якусь напівпрозору медузу.

Пізніше чоловік опублікував відео в мережі. За словами самого оператора, він не має ні найменшого уявлення, свідком чого став в той день.

Користувачі Всесвітньої павутини висувають свої припущення. За їхніми словами, це міг бути привид, чи якась енергетична сутність, чи літальний апарат прибульців, чи химерна аномалія з паралельного виміру, чи навіть ангел.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, в американському штаті Колорадо жителі Денвера стали свідками дивного явища.

Над містом утворилося величезне скупчення хмар, які привернули увагу очевидців – адже місцеві жителі вперше бачили в цьому регіоні криваво-червоні хмари. При цьому в цих незвичайних хмарах чітко було видно непізнаний літаючий об'єкт. Він нібито падав на землю.

Налякані очевидці описали містичний об'єкт як "НЛО з пекла".

Відео зафіксувала експерт з паранормальних явищ Джессіка Оуен Клейн, яка тривалий час досліджувала і відстежувала НЛО, але ніколи не розраховувала побачити інопланетну дію подібного масштабу.

Як повідомляв портал Знай.ua, у небі над США спостерігали моторошне незрозуміле явище - десятки куль, що світились, зливалися, розділялися і змінювали форму.

Також Знай.ua писав, американські вчені помітили незвичайні узори в процесі аналізу інформації, представленої допомогою Google Earth.