Перші кілька днів 2019-го магнітосфера нашої планети буде спокійною, відзначили вчені.

У Лабораторії рентгенівської астрономії Сонця Фізичного інституту Петра Лебедєва Російської академії наук уточнили, що на початку січня 2019 року два дні магнітосфера Землі буде збуджена.

Метеоудары прогнозуються 4 і 16 січня (раніше вчені попереджали, що магнітосфера планети в січні буде збудженої тільки 4 числа), йдеться на сайті лабораторії.

За даними дослідників, перші три дні 2019 року магнітосфера Землі буде спокійною.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі провокує кінець світу. Більш того, вона має здатність "висмоктувати" лаву з надр Землі.

Нагадаємо, цунамі, землетруси, вогняні сфери: Нібіру знищить людство навіть без зіткнення, кінець близько.

Якщо із Землею зіткнеться планета Нібіру, їй загрожує повне знищення. Кілька мільйонів років останки Землі будуть поневірятися по орбіті. Науковці стверджують, що навіть у випадку, якщо Землі вдасться уникнути зіткнення з планетою X, швидше за все, людство не зможе вижити.

Річ в тім, що раніше вчені передбачили проходження Нібіру поблизу орбіти Землі. Якщо це відбудеться, почнуться планетарні катаклізми. Вчені прогнозують цунамі заввишки 200 метрів, повені у всіх прибережних містах, ураганний вітер швидкістю 400 км на годину, а також зміщення літосферних плит і виверження вулканів. На думку фахівців, на планеті зможуть вижити лише тисячі, а може бути сотні людей і тварин. Втім, вчені підкреслили, що за весь час свого існування Земля кілька разів піддавалася найбільшим катаклізмам.

Як повідомляв "Знай.uа", до Землі мчить небезпечний об'єкт.

Також Знай.uа" писав, що вже неозброєним оком видно, що наближається до Землі.