Японці завжди дивували своїм вміння створювати технологічні шедеври. Проте нещодавно компанія Astro Live Experiences пішла ще далі, і вирішила освоїти космос. Так, супутники японської компанії успішно виведено на орбіту для запусків метеорів.

За інформацією японських ЗМІ, вже в 2020 році пройде тестування запусків "метеоритного дощу" над Хіросімою.

В даний момент на орбіті знаходиться 7 супутників. Їх було запущено вночі 18 січня. Зараз вони знаходяться на висоті 400 км, кожен супутник важить 65 кг.

У компанії розповіли, що буде запущено кілька різнокольорових світлових смуг. Ці смуги можна буде побачити на відстані близько 200 км. Втім, у компанії не розкривають секрет виробництва кульок-метеорів і не кажуть, з чого вони виготовлені.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Метеори потоку Оріоніди
Метеори потоку Оріоніди

"У порівнянні з природними, наші метеори більш масивні і рухатимуться в атмосфері повільніше, що дозволить спостерігати їх протягом більш тривалого часу",- розповіли в компанії.

Варто нагадати, що в Південній півкулі планети Марс, на рівнині Еллада вчені знайшли 34 давніх озера. Астрономи з'ясували, що багато років тому на цій площі знаходилися десятки ефімерних озер. Тимчасові водойми виникали в певні сезони в результаті геологічних процесів або випадання опадів. Багато мільйонів років тому на Марсі існувала повноцінна гідротермальна система, і вчені припускають, що в давній час на Червоній планеті існувало життя.

Нагдаємо, раніше повідомлялося, що в селі Замагора, в Карпатах, на подвір'ї одного з жителів впав метеорит, ледь не спаливши гараж при цьому. Власник ділянки на ім'я Богдан зазначив, що шум супроводжувався яскравим світлом. Чоловік вибіг на вулицю і побачив, що його гараж горить. Погасивши вогонь, серед залишків споруди він знайшов камінь вагою більше двох кілограмів. Вивчивши інформацію з Інтернету, Богдан зробив висновок, що камінь може мати космічне походження.

Нагадаємо, в Україні перед Новим Роком впав метеорит: страшні наслідки "подарунка".

Як повідомляв Знай.uа пророкування Ванги на 2019 рік: на Путіна нападуть, а світ накриють стихійні лиха.

Знай.uа писав, розшифровано моторошні пророцтва Ванги на 2019 рік.