Розсекречені документи Міністерства оборони США показують, що знаменитий серіал «Секретні матеріали» був заснований на реальних подіях.

Про це повідомляє "Популярна Механіка".

Американський уряд активно займався вивченням невпізнаних літаючих об'єктів, а також паралельних вимірювань, потойбічних сил, і темної енергії. Природно, це відбувалося за чималі бюджетні гроші.

За Законом про свободу інформації (Freedom of Information Act) США розсекретили цілий ряд документів про загадкові дослідження. Згідно з цими паперами, мільйони доларів були витрачені на фінансування ретельно засекреченої програми під назвою Advanced Aerospace Threat Identification Program — «Перспективна програма ідентифікації космічних загроз».

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ще розсекречені 38 документів проекту AATIP, але і отримана інформація вражає: з 2007 року військова розвідка щорічно витрачала мільйони доларів на таємничі проекти. Проводилися дослідження непізнаних літаючих об'єктів, потойбічних сил, паралельних вимірювань, темної енергії та інших незрозумілих речей. У переліку присутній навіть плащ-невидимка!

Ще розвідувальне управління (DIA) Міністерства оборони США, виявляється, намагається знайти рішення рівняння Дрейка - формули, яка призначена для визначення кількості позаземних цивілізацій у Галактиці, з якими у людства є шанс вступити в контакт.

Експерти розкритикували опублікований список: розробку «міжгалактичних очок» і вивчення «зоряного порталу»? Але за 11 років на проект AATIP військова розвідка витратила 22 мільйони доларів. Основна частина грошей освоєна структурами підприємця Роберта Бігелоу, який відомий проектами орбітальних готелів, космічних заводів і лабораторій.

Нагадаємо, біля Місяця засікли неймовірне: вчені ламають голову над загадковим відео. Аномалію вдалося зняти на відео.

Як повідомляв Знай. ua, жителі Малайзії стали свідками дивних звуків з неба: НЛО або ангели. Ці звуки вже охрестили охрестити "співом інопланетян".

Знай. ua писав, що трикутний НЛО описав три кола над військовою базою: влади розводять руками. Користувачі схиляються до думки, що це був військовий літак.