Жителі США побачили планету Нібіру, яка здавна вважається провісницею Апокаліпсису.

апокаліпсис
апокаліпсис

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на свідчення шокованих очевидців та публікують фото.

У повідомленні йдеться, що зараз Нібіру захоплює свідомість навіть скептиків, які раніше нічого не хотіли чути ні про Зірку смерті, ні про апокаліпсис, який настане відразу, як тільки Нібіру зіткнеться з нашою планетою. Експерти не втомлюються повторювати: Планета Х несе в собі серйозну загрозу для людства і Землі. У цій "пекельній м'ясорубці" виживуть лише ті, хто в момент нападу Нібіру виявиться в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Апокаліпсис
Апокаліпсис

У той же час американці вже стривожені ні на жарт пильною увагою диявольською планети до США. Нібіру відкрито з'являється навіть серед білого дня, а очевидці викладають кадри побаченого.

Коли загадкові кадри виклали в Мережу, то уфологи в один голос заявили, що це портал, через який гуманоїди відвідують Землю і після повертаються на свою планету.

На думку вченого з США Елфорда, Нібіру насправді існує не менше 300 тисяч років і являє собою високорозвинену цивілізацію.

Варто додати, що про небезпеку таємничої планети для людства говорили ще раніше відомі провісниці, мислителі.

Так, провидиця Ванга свого часу була впевнена, що саме диявольська планета в 2019 році остаточно вб'є людство. Провидиця говорила, що новий рік буде таким, який остаточно "переверне" життя на Землі. Загине дуже багато людей, Земля "вибухне", що може призвести до масштабних руйнувань і глобальних катастроф по всьому світу.

Нагадаємо, експерти озвучили страшний прогноз, за яким вимре людство. Пророцтво опирається на передбачення з Біблії.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Ще дві тисячі років тому було відомо, які події передуватимуть сходженню Ісуса Христа на землю. Сценарій пришестя Ісуса описав перший Папа Римський, передає "Діалог.UA".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в інтернеті опубліковано передбачення блаженної Матрони Московської на найближчі події.

Також Знай.ua писав про те, що протягом усієї історії людства зароджувалися і гинули різні цивілізації.