Невідома істота тримала в страху ціле село Ла-Сьєрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія. Але не так давно стало відомо, що місцеві жителі виявили останки, передбачуваної чупакабри, неподалік від їх будинків. Тіло дивної тварини було висушено.

Після того, як жителі села побачили останки, кілька людей одразу ж зізналися, що раніше бачили цю дивну істоту живою в цьому районі.

За кілька днів до незвичайної знахідки власники прилеглого будинку чули дивні звуки в кущах і сильний гавкіт сусідських собак. Також повідомлялося, що якась тварина тягає курей і качок з ферм.

"Ми пішли подивитися і знайшли. У довжину останки близько 70 см, морда у істоти як у лисиці, а лапи з пальцями, немов у примата. Та в цілому воно трохи схоже на мавпу. Його вигляд нас усіх шокував", - розповідає житель села Мартін Прада.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

З вигляду складно визначити, хто це насправді.

Воно може бути і бродячою лисою собакою, проте її нижня щелепа схоже куди менше верхньої, так що або це собака з дефектом, або інша тварина.

Задня частина тіла тварини схоже відсутня, а шкіра передньої частини частково покрита якоюсь білявою шерстю, може бути це щось на зразок цвілі або грибка або ж тварина хворіла лишаєм.

Тут же по околиці поповзли чутки про Чупакабру. Останки істоти після виявлення забрали в ветклініку для перевірки. За словами ветеринарів, ця істота цілком може бути навіть опосумом, але поки ніяких офіційних заяв про ідентифікацію істоти не було.

Нагадаємо, убитих дивним чином тварин без язиків виявили у місті Санта-Фе, Аргентина. За словами місцевих фермерів, тварин знівечили прибульці. Вони бачили в небі перед інцидентом дивні вогні, які не були зірками.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошні події відбуваються в селі Уздиця на Сумщині. Люди бояться за свої життя, адже до них у двори почала навідуватися невідома істота. Деякі жителі села зверталися до журналістів, щоб ті провели розслідування.

Також "Знай.uа" писав, чоловік, який проживає в аргентинському місті Росаріо, заявив, що в його будинку завелося дивне створіння, яке більшу частину часу ховається. Час від часу "гість" показується на очі, одного разу чоловікові навіть вдалося зняти на камеру.