У понеділок, 28 січня, в Туманному Альбіоні сталася дуже дивна історія. Житель Великобританії виявив невідому морську істоту.

Скелет "великої риби" лежав у центрі англійської району Киркдейл, Ліверпуль. У нього довгий хвіст і плеската голова з величезними очима і гострими зубами по всій пасти. Про це повідомляє The Liverpool Echo.

Як повідомляє видання, дивні істоти регулярно зустрічаються вздовж берегової лінії Мерсісайд на північ від Ліверпуля, проте в Киркдейле це перший зафіксований випадок.

Вулиця, на якій виявили дивну "рибу", розташовується в 1,6 кілометра від найближчого водоймища.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У таємничої істоти довгий хвіст і плеската голова з величезними очима і гострими зубами по всій пащеці

Деякі припускають, що це може бути щука, скинута на землю чайкою або іншим хижаком.

Але не тільки Великобританія сповнена загадок. Жителька Філіппін Діана Міккельсен з міста Балабаган виявила в морі дивну істоту, яка була зовсім не схоже на живу.

Вона була прозорою і схоже не то на шматок пластику, на інопланетне створення. Складно уявити, що ця прозора на вигляд істота є живим організмом і як виявилося не з іншої планети, а з Землі.

Виявилося, що такі тварини вельми поширені в теплих водах, їх просто ніхто не бачить.

Дівчина побачила, як на мілководді плавають дивні прозорі створення. Спершу дівчина прийняла їх за сміття — вже сильно вони були схожі на маленькі пластикові пляшки, але придивившись, зрозуміла, що це живі істоти.

Нагадаємо, у Мексиці є тварина, дуже схоже на гібрид ящірки і хробака, і при погляді на неї, з'являється відчуття, що вона не закінчила еволюціонувати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралії вчені виявили велетенську ящірку з двома головами. На офіційній сторінці Австралійського парку рептилій в Facebook повідомили, що зазвичай тварини з подібними мутаціями не виживають в природі.

Також "Знай.uа" писав, чоловік з Китаю Мин Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.