Манекен персонажа фільмів "Чужий" Елен Ріплі 2 березня відправлять на МКС на безпілотному кораблі Crew Dragon.

Передає Space.com

Фото з лялькою опублікував у своєму Twitter Ілон Маск.

За його словами, до манекену будуть прикріплені сенсорні датчики, які в майбутньому планують використовувати на астронавтах на Crew Dragon.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто нагадати, що Неподалік від національного парку Какаду, на півночі Австралії, рибалки закинули вудки в річку. В один момент гачок зачепився за якийсь корч і австралійці були змушені зупинити човен, щоб звільнити волосінь. Однак, з каламутної води вони витягли випадково щось моторошне, яке мирно дрімало собі на глибині і зовсім не хотіло, щоб його турбували. Про це повідомляє ABC.

Це був безокий монстр, схожий на маленького Чужого, все тіло якого натякало, "краще не лізь".

Одна з учасниць цієї риболовлі розповідає, що відпочинок перетворився на раптову експедицію в далекий космос.

"Якщо чесно, перше, про що я подумала, — фільм "Чужий" з Сігурні Вівер. Там була ця штуковина, яка вилізла у мужика з живота. Так я б описала істоту, побачену нами", — Ти Хокін.

Проте, ці страшні крихти зовсім не позаземного походження, а, як і багато тварин, можливість існування яких віриться насилу, просто завжди жили в Австралії і не хотіли, щоб їм хтось заважав.

"Істота була пурпурово-коричневого кольору з дивною головою і тілом як у вугра, але вона не рухалася і навіть не ворушилась. Немов вона включила якийсь стелс-режим.

Нагадаємо, Експерти назвали ціну Tesla в Україні: навіть Маску не по кишені

В Україні американські електромобілі Tesla офіційно ще не продаються.

Про це повідомляє "Хвиля".

При цьому за офіційними даними, тільки за минулий рік в Україну було завезено близько 630 автомобілів цієї марки.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Хвастощі Маска зіграло з мільярдером злий жарт: справа дійшла до суду

Також Знай.ua" писав про те, що Астрономи випадково виявили дев'ятого "гіганта": у 140 разів більше, неймовірні масштаби