Мешканці прадавнього міста Кілія, який знаходитися в одеській області, стали свідками загадкових вогнів у небі.

За повідомленнями людей, нічне небо усіяли таємничі світіння, що рухалися, які прийняли за непізнані літаючі об'єкти. Знімки з об'єктом невідомого походження надіслали на портал "Україна Аномальна".

"Вже добу літають НЛО! Такого ще не було..." - приблизно такі повідомлення надсилають жителі берегів Калійського і Степового гирла річки Дунай.

Інші очевидці надіслали фотографічні огляду аномальних подій над Кілією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розглядаючи фотографії (нехай і зроблені мобільним телефоном), ясно одне: щось пролітає над одеським містом. Що саме? Невідомо.

Найбільш правдоподібно, що в ролі НЛО в цьому регіоні можуть виступати військові.

Миготіння тривало більше години і було чітко видно на відкритій місцевості всій території Кілійського району.

Основна маса коментуючих розділилася на три табори: перші стверджували, що дане явище – процес проведення військовими навчань, другі припускали, що запущені звичайні китайські ліхтарики або ракетниці, треті переконували всіх, що за районом спостерігає НЛО.

Зазначимо, Кілія, невеликий райцентр в Одеській області, вважається найдавнішим містом України. За найбільш скромними підрахунками йому 2700 років – вік, порівнянний з часом утворення Риму.

Найгарніша легенда про походження назви міста пов'язана з ім'ям давньогрецького героя Ахілла. За легендою Кілію в IV столітті до н. е. заснував Олександр Македонський і назвав її Ахілією – на честь свого далекого предка Ахілла.

За іншою версією ім'я місту дав київський князь Кий. В часи Древньої Русі місто було відоме як друга столиця князя Святослава. Незадовго до смерті князь побажав перенести столицю з Києва в Кілію. Але плани не збулися – Святослав загинув від рук половців.

Нагадаємо, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно в США сталося щось неймовірне. Жителі країни побачили справжніх посланців з убивчої планети Нібіру. Експерти вважають, що це зловісна ознака кінця світу.

Також "Знай.uа" писав, американці вже багато разів поспіль стикалися з таємничими явищами, яким дуже важко знайти пояснення. Цього разу вони помітили непізнані літаючі об'єкти.