Хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Незважаючи на те, що пройшло трохи більше чотирьох років головний герой історії пам'ятає кожну деталь цієї зустрічі, до того ж всі подробиці він записав у своєму щоденнику.

"Було 6 годин ранку, і ми їхали в школу на машині моєї мами. По дорозі вона вирішила заїхати на заправку. Коли ми дісталися до заправної станції, мама раптом зупинила машину, і перед машиною з'явився плаваючий шар світла. Ми дивилися з нею на це, і я запитував себе: "Що це таке?"".

Як згадує хлопець, світло повільно відсунулося від машини, і його мама змогла доїхати до колонки. Вийшовши з машини, вона зайшла у приміщення заправної станції, а діти залишилися на своїх місцях.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Раптово я побачив у повітрі літаючий об'єкт у формі циліндра. Він був з мого боку машини, на висоті близько 15 метрів над землею".

В той момент він відчув "таке величезне відчуття" дежавю, ніби все це відбувалося з ним раніше. Але перше, що прийшло йому в голову: "Це супутник".

Маленький очевидець охарактеризував НЛО як великий чорний циліндр з тонкими антенами, що стирчать з різних сторін.

"Мені було дванадцять років, тому я не був таким розумним. Тепер, звичайно, я знаю, що супутники на Землі не можуть так себе вести. Але я був у шоці, побачивши все це. Пізніше з нізвідки з'явився чорний вертоліт і почав переслідувати циліндр, який рушив у бік лісу за заправною станцією. НЛО зник, і вертоліт теж. Я пам'ятаю майже кожну деталь того, що сталося в той момент. Після цього дня мене завжди дуже цікавили інопланетяни і НЛО. З тих пір я займаюся їх дослідженням".

Поки об'єкт залишався нерухомим, він встиг зробити кілька фотографій на телефон своєї мами.

"На жаль, ті фотографії зникли. Мені було всього 12 років, тому я не зметикував, що їх потрібно було зберегти. Тим не менш, я пам'ятаю, як сказав про НЛО своєму 8-річному брату. Але було дуже рано, і він був такий сонний, що нічого не запам'ятав".

Нагадаємо, земляни отримали нове послання з таємничої планети Нібіру, згідно з яким прибульці знищать велику частину людства.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на глибині 87 метрів виявили таємничу височину круглої форми.

Також "Знай.uа" писав, напад інопланетян серйозніше, ніж вважають люди, Землі загрожує небезпека.