Американське космічне агентство NASA переглянуло розклад польотів надважкої ракети Space Launch System і корабля Orion. Плани змінилися, і незабаром будуть нові місії, які дозволять дізнатися про космос трохи більше інформації.

Тестовий запуск SLS з кораблем Orion, але без екіпажу на борту, запланований на 2020 рік.

У 2022 році NASA має намір запустити астронавтів, які здійснять обліт навколо Місяця. Таким чином, люди наблизяться до супутника Землі вперше за десятки років. Не виключено, що незабаром буде і колонізація Місяця, так як це набагато простіше, ніж колонізація Марса.

Також повідомляється, що в 2026 році NASA відправить на Місяць посадкову систему, а в 2028 році на супутнику нашої планети знову опиняться астронавти.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не виключено, що SpaceX запустить свої місії по колонізації Місяця або Марса до цього часу, враховуючи сильну конкуренцію цих компаній.

Нагадаємо, що компанія Apple злила подробиці про майбутнє сервісі за тиждень до презентації. Повідомляється, що це буде платний сервіс, який дозволить власникам iPhone отримувати розсилку новин, а також різні цікаві журнали. Втім, чи буде ця функція актуальною зараз - невідомо. Практично всі цікаві події в світі можна прочитати в ЗМІ.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що майбутнє GTA 6 під загрозою. Повідомляється, що Sony хоче викупити права на майбутню гру від RockStar може викупити компанія Sony, щоб зробити гру ексклюзивом на майбутню консоль Sony PlayStation 5, вихід якої запланований на 2021 рік.

Знай.uа писав, що компанія Oppo показала смартфон Reno, який отримав топову камеру. Відзначається девайс здатний знімати з 10-кратним зумом без втрати якості, і навіть показали смартфон у справі. Втім, не факт, що це чергова маркетингова пастка, щоб залучити до апарату увагу. Що ж, подивимося, на що здатний девайс вже після його виходу.