Уважному пасажиру вдалося з борту літака, коли той летів над Японським морем в Лос-Анджелес зняти щось зовсім незрозуміле. Об'єкт дуже довгий, тонкий та темний, за заявою автора знімків, рухався дуже швидко під водою.

Автор цього ролика на ім'я Джессі Акін пише, що інцидент мав місце 7 липня 2018 року, але в мережі його відео з'явилося лише наприкінці січня.

"Я зняв незвичайне підводне судно неподалік від свого рідного міста (Осака). Це щось, що знаходиться за межами нашого розуміння".

Об'єкт очевидно не підводний човен і не корабель, для цього він надто довгий, а його швидкість перевершує швидкість літака.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

І, імовірно, він рухається неглибоко під водою.

Деякі скептики написали, що це лише тінь від літака, але тінь від літака на воді виглядає, як правило, зовсім інакше і точно не як стріла.

На ролику, тривалістю більше 6 хвилин можна чітко простежити рух об'єкта і як він врешті-решт випереджає літак. За версією уфологів, на відео знятий типовий НПО (Невідомий підводний Об'єкт). Подібні об'єкти зазвичай пов'язують з інопланетними підводними базами.

Вірити чи не вірити в НЛО справа кожного. Але факт: цілих 35% історій про зустрічі з непізнаним літаючим об'єктом згадують Світовий океан.

Дуже часто інформація про зіткненні з НЛО приходить від військових моряків прямолінійних і недовірливих в принципі людей. Найбільші сучасні уфологи вважають, що під товщею води цілком можуть ховатися основні бази прибульців. Врешті-решт, ми і поняття не маємо, що взагалі відбувається під водою на більшій частині океану.

Нагадаємо, у прибережних водах біля міста Бангор в графстві Даун в Північній Ірландії жителі помітили дивне помаранчеве свічення. Фотографії були зроблені ввечері, коли береги оповив туман.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в лісі під Києвом, а точніше в Іванівському районі любитель природи Прокіп Прокопенко вирішив влаштувати фотополювання на самотнього вовка за допомогою автоматичної камери стеження. Однак замість тварини фотолпастка помітила щось зовсім незрозуміле.

Також "Знай.uа" писав, хлопець на ім'я Майк Пайк тривалий час страждає сонним паралічем. У ряді випадків Пайк відчував, що був не один, а іноді помічав в ногах дивну темну постать, що спостерігала за ним.