Чоловік на ім'я Френсіс нещодавно отримав травму голови, після чого раптом згадав про страшну подію, яку пережив 11 років тому. Він зв'язався з паранормальним сайтом "Singular Fortean Society" і розповів їм про подробиці події.

Зазначимо, травма голови у нього виявилася несерйозною, але вона щось зачепила у мозку і Френсіс згадав майже все до дрібниць.

11 років тому він жив у місті Медісон, штат Вісконсін. Це було літо 2008 року. Все почалося, коли Френсіс і його подруга стояли ввечері біля будинку і курили, і раптом побачили високо в небі щось дуже яскраве.

"Я пожартував, що це був НЛО, а моя подруга засміялася і сказала, що швидше за все це відблиск прожекторів з бейсбольного стадіону", - розповідає Френсіс.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Вони обидва пішли в ту сторону, щоб перевірити теорію подруги. Об'єкт в небі тепер можна було добре роздивитися і він був дуже правильної форми і при цьому він видавав металевий блиск. Світло, що виходило з нього, було яскравим і білим.

Певно, злякавшись, Френсіс і його подруга втекли додому, а після лягли спати. І протягом цієї ночі Френсіс відчував себе наче в тумані.

"Було щось, що вплинуло на мій стан".

На ранок він прокинувся з відчуттям страху, але нічого не пам'ятаючи. Те, що сталося з ним в цю ніч, він згадав лише через 11 років, після того як спіткнувся на сходах і стукнувся головою.

Так у голові Френсіса спливли спогади про те, що він лежить на якійсь поверхні, а навколо нього стоять невисокі істоти з великими мигдалеподібними очима і блідою шкірою.

Вони були схожі один на одного як дві краплі води, а за ними стояли інші істоти, дуже високі, командували маленькими.

Низькорослі істоти робили якусь процедуру. Високі перемовлялись між собою телепатично, а дрібні звичайною мовою, але мова ця нагадала Френсісу автоматизовану мову роботів.

"Я якимось чином розумів їх зв'язок один з одним. Схоже, що вони просто не очікували, що я буду у свідомості під час цього. Я також відчував сильний страх і тут же попросив їх прибрати цей страх. І вони це зробили. Я відразу ж став відчувати себе спокійніше".

Після Френсіс прямо запитав, що з ним роблять.

"Ми робимо те, що необхідно для людської раси", - відповіли йому.

Що було далі, Френсіс вже не міг згадати. Але він обмацав себе з ніг до голови і знайшов слід на руці, візерунок у вигляді трьох кіл всередині трикутника. А потім він нібито виявив у себе у вушній раковині маленький шматочок металу і попросив хірурга в лікарні витягти його, що було зроблено.

Нагадаємо, за словами відомого уфолога, гуманоїди давно проводять досліди над людьми. Експерт не сумнівається, що жертвами так званих гуманоїдів стали більше 3000 чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти вже кілька разів заявляли, що NASA грає з людьми в "кішки мишки". Уфологам всього кілька разів вдавалося достукатися до американського космічного агентства.

Також "Знай.uа" писав, хлопець на ім'я Абдул Карім заявив, що має унікальну здатність їсти скло. Він зміг це робити після того, як його викрали прибульці.