Генетична модифікація дала нам можливість зробити людство сильніше, швидше і більш стійким до хвороб. Але кожне штучне удосконалення, яке людство робить, несе в собі ризик створення нового класу "супер людей". Повідомляє Daily Mail.

Однак, за словами одного дослідника з Гарварду, це той ризик, який нам необхідно прийняти, щоб пережити таке масове вимирання.

Хуан Енрікес стверджує, що гени штучно створені, клітини і органи будуть необхідні, щоб покинути Землю і перейти на іншу планету Енрікес передбачає майбутнє, в якому людські клітини можуть відновлюватися від радіації, легко боротися зі смертельними вірусами, такими як ВІЛ, і навіть уникати куль.

Модифікації дозволять нам досліджувати, жити і добиратися до місць, про які ми навіть не мріяли сьогодні Хуан Енрікес

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Дослідник з Гарварду пояснює, як генетична модифікація може бути використана для поліпшення геному людини в наступному столітті.

Інше відео, створене канадською компанією AsapScience, описує гіпотетичний сценарій, в якому наші тіла є частково-людською частиною-машини. Відео, яке демонструє можливі зміни людства через тисячу років.

Через тисячу років люди будуть зовсім не такими, як зараз, стверджують на своєму youtube-каналі експерти AsapScience.

Зміна клімату, розвиток штучного інтелекту, різні генетичні мутації призведуть до того, що тіло і розум людини зміняться. Фахівці вважають, що через тисячу років людство очікують такі трансформації:

— Через глобальне потепління шкіра стане темніше;

— У тіла людей будуть інтегровані нанороботи;

— Люди стануть вище і худіші;

— В результаті генетичних мутацій колір очей може стати червоним;

— У людей з'являться надлюдські здібності;

— В цілому, людство стане розумніше, сильніше і красивіше.

Люди можуть також досягти ідеального генетичного здоров'я, виключивши з генома генетичні захворювання, такі як муковісцидоз і хвороба Хантінгтона.

Цей тип процесу мав би відбутися до народження з використанням технологій редагування генів.

Експерти запевняють, що в майбутньому люди навіть зможуть призначати своїй дитині необхідні фізичні та розумові якості, поки малюк знаходиться в утробі. Однак через генетичну подібність всіх людей можлива загроза появи хвороби, яка знищить всю людську расу.

Нагадаємо, штучний інтелект підписав перший в історії контракт зі студією.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені NASA підшукали для нас запасну планету. Населення Землі зможе переселитися туди у разі, якщо наша планета стане непридатною для життя.

Також "Знай.uа" писав, NASA опублікувало кращі космічні фото за останні 60 років. Так космічне агентство відзначає ювілей свого створення і 50 років з моменту висадки на Місяць.