Можливо, прибульці не такі погані, якими їх часто малюють уфологи і конспірологи. І ця дивовижна історія тому доказ.

Події відбувалися ще в 1958 році. Розповіла цю історію світу служниця однієї сім'ї на ім'я Аназія Марія. Оскільки факт чудесного зцілення трапився досить таки давно, ніхто не може підтвердити достовірність розповіді, однак це не означає, що все сказане – вигадка.

Так за словами служниці, молода дівчина на ім'я Лайс перебувала в критичному стані, оскільки страждала від раку шлунка.

Навіть медики не давали надію на одужання. Всі родичі подумки прощалися з дівчиною і не чекали дива. Складно було повірити, що доля забирає життя настільки юної прекрасної дівчини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але все змінилося, коли однієї ночі несподівано всю кімнату освітило потужне джерело світла, яке виходило від порівняно невеликого об'єкта – НЛО. Потім з'явилося кілька створінь з дивними інструментами, через півгодини вони покинули будинок.

До прибуття інопланетян Лайс не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала. Щоб вгамувати страшний біль, дівчині робили уколи морфіну.

25 жовтня всі чекали смерті Лайс, але завдяки інопланетному втручанню сталося диво: дівчина пішла на поправку.

Всі родичі дівчини бачили промінь світла і НЛО. Всього було три інопланетянина, два з яких робили операцію. Зріст гуманоїдів не перевищував 120 см. Створіння мали непропорційно величезні голови, червоні вуха, невеликі очі і яскраво-зелену шкіру.

Також відомо, що прибульці спілкувалися за допомогою телепатії.

Перед тим як піти, інопланетяни подумки зв'язалися з одним родичем і передали йому сферу з білими пігулками. Дівчині треба було пити по одній штуці кожен день для остаточного одужання.

Нагадаємо, земляни готуються до зустрічі з жителями Місяця. Настільки раптова заява шокувала багатьох скептиків по всьому світу, а недавнє відео з НЛО, які вилетіли з якоїсь подібності місячної бази, лише підтвердило побоювання уфологів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невпізнана кулька, що світиться переслідувала автомобіль жінки. Ця кулька веде себе як зацікавлений звір, якого привабив чотириколісний об'єкт.

Також "Знай.uа" писав, два швидкісних НЛО засікли над поверхнею Місяця. Відомий дослідник феномену позаземних цивілізацій Скотт Уорінг у себе на каналі в YouTube оприлюднив неймовірні кадри.