На цю неділю, 7 квітня, заплановано другий (і перший комерційний) запуск важкої ракети Falcon Heavy, в рамках відповідної місії на орбіту відправиться арабська комунікаційний супутник Arabsat 6A, після чого всі три прискорювача повинні благополучно повернутися. На щастя, ця ракета є багаторазової, так що після перевірки стану ракети і заправки паливом, ракета знову зможе полетіти у відкритий космос.

Підготовка до цього, безумовно, знакової запуску, нітрохи не заважає SpaceX паралельно працювати над своєю наступною ракетою, а точніше системою з ракети-носія та космічного корабля, яка повинна замінити взагалі всі існуючі ракети і космічні кораблі SpaceX. Звичайно ж, мова про Starship і Super Heavy. Сама по собі ракета може стати першим кораблем, який відправить людей на Марс, або на Місяць.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Днями SpaceX успішно провела перші вогневі випробування експериментального зменшеного прототипу корабля Starship. Так, мова про те самому “макеті”, призначеному для тестових суборбітальних польотів з метою відпрацювання технологій зльоту і посадки за програмою. Маск навіть показав сам процес тестування ракети в Twitter.

Нагадаємо, що інсайдери назвали головну особливість iOS 13, яку представлять вже цього літа. Крім темного режиму, апарат подружитися з планшетами, і система буде працювати значно краще. Крім цього, ОС отримає багатозадачність. Це означає, що крім кількох додатків, з'явиться можливість відображати більш продуктивні програми.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що в продаж надійшли бездротові навушники Powerbeats Pro, які є дітищем Apple. Крім незвичайного дизайну, навушники від цієї компанії перевершують AirPods від Apple практично за всіма параметрами. Однак, ціна за них все-таки кусається - 250 доларів за комплект.

Знай.uа писав, що компанія Google знову приховує свою ганьбу. Повідомляється, що версія Android 9.0 стала найгіршою ОС в історії. Її встановило мінімальну кількість користувачів. Звичайно ж, Google не бажає показувати цю статистику, і не повідомляє, скільки саме користувачів встановили дану версію операційної системи.