Немов пригадуючи щось важливе і вічне, душа людини запитує себе: хто я? Звідки? У чому сенс мого перебування на Землі? Куди я піду після смерті?

Ці питання зовсім не випадкові, якщо врахувати, що одна з версій походження нашої планети зводиться до того, що Земля — місце, де людські душі проходять етап перевиховання, осмислення, коригування. Це місце, де всі ми відбуваємо покарання. Місце, назва якому — планета-в'язниця.

Деякі дослідники знайшли докази того, що зародження життя на Землі зобов'язане найближчим зіркам, звідки ми родом.

Наша душа сумує, дивлячись на далекі зірки нескінченного неба, вона пам'ятає про своє неземне походження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

До речі, доктор наук Елліс Сільвер, виділив важливі фактори, які змушують задуматися про глобальне питання появи людства.

Адже людина абсолютно не пристосована до земного життя.

Труднощі, які доводиться переживати кожному з нас скоріше схожі на ув'язнення суворого режиму.

Гравітація, сонячне світло – людська шкіра страждає від сильного впливу випромінювання, що свідчить про непристосованість, а постійні болі в ногах і спинному відділі – ознака невідповідності людського організму з гравітаційним полем.

Постійні проблеми з адаптацією до різних кліматичних умов. Де б не знаходилася людина, вона відчуває дискомфорт і супутні порушення у процесі життєдіяльності організму.

Ще одне підтвердження того, що люди не можуть бути корінними землянами – дві сотні зайвих, які не належать іншим істотам генів, які виявлені у ДНК людини. Проводилися численні дослідження, і експерти підтвердили цей феномен.

Можливо, коли-небудь нас дійсно чекає перехід на новий виток еволюції, але станеться це зовсім не так, як ми можемо собі уявити. Щоб повернутися додому, людині належить піднятися по тим же сходам, з яких він колись був скинутий вниз.

За допомогою досвіду, проб і помилок, потом і кров'ю осягаючи шлях внутрішньої досконалості, людина дереться вгору по еволюційній драбині, повертаючись до неба. На кожній сходинці доводиться працювати, відпрацьовуючи особистий урок.

При цьому така дія, як втеча, тільки посилить нашу долю і продовжить перебування на цій планеті. Не дарма суїцид у всіх релігіях вважається великим гріхом.

Коли-небудь ми повернемося туди, де панують гармонія і радість, звідки ми прийшли, де нас чекає справжня місія і де наше існування буде наповнене любов'ю і високим змістом.

Нагадаємо, NASA планує виявити життя на крихітній планеті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біля Місяця знайшли поселення інопланетян.

Також "Знай.uа" писав, землян попередили про нелюдські випробування, виживуть найсильніші.