Вчені проводили експедицію в Індійському океані та наткнулися на дивну істоту. Раніше біологи не зустрічали такого.

Глибоководний організм виявили учасники експедиції Five Deeps, повідомляє Live Sciense.

Мета експедиції - побувати в найглибших місцях всіх світових океанів. Усю експедицію знімають на відео. Саме тоді в кадр потрапила невідома досі біологам істота. Зовні тварина нагадує повітряну кульку на мотузочці. Однак істота не така мила, як може здатися на перший погляд.

"Ми переглядали наші відео і побачили, як ця штука випливла з темряви. Вона дрейфувала прямо на камеру, а потім знову попливла", - розповів керівник експедиції Five Deeps Алан Джеймісон.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Істоту виявили в найглибшій частині Індійського океану — Зондському жолобі, глибина якого досягає 8 кілометрів. Вчені шукали у дослідженнях інформацію про побачену істоту. У якийсь момент учасники експедиції припустили, що побачили оболочника, або асцидію — морські безхребетні. Асцидії на стадії личинки вільно плавають в товщі води, а дорослі особини прикріплюються на каменях.

Однак Джеймісон стверджує, що ряд відмінностей не дозволяє однозначно визначити дивну істоту як асцидію. За словами вченого, висока ймовірність того, що вдалося відкрити новий вид. Керівник експедиції Five Deeps Алан Джеймісон передбачає, що за допомогою свого довгого хвоста це істота прикріплюється до дна під час сейсмічної активності в глибинах океану.

Нагадаємо, що гігантські морські істоти підпливають до берегів, щоб попередити про прийдешню катастрофу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", моторошною історією поділився американець, який вирушив зі своїм батьком у турпохід. Жахлива волохата істота з убивчим запахом стежила за ними в лісі.

Також "Знай.uа" писав, у морських глибинах вчені виявили безсмертне чудовисько, розміри вражають: відео.