10 квітня NASA опублікувала перше в історії зображення горизонту чорної діри. Нещодавно з'явився ще один знімок, на якому видно всю галактику в інфрачервоному світлі. На ньому продемонстровані 2 струмені, один з яких спрямований на Землю. Експерти прийшли до висновку, що чорна діра зробила неймовірно потужний постріл у бік нашої планети.

Перше фото чорної діри

Цей постріл летів до Землі 4 мільярди років. Вперше вчені помітили його в 2017 році. Це єдиний з відомих потік частинок нейтрино, походження якого вченим практично відразу вдалося з'ясувати.

На відміну від інших частинок нейтрино, вчені вважають цей випадок цілеспрямованим пострілом. Поки що вони не можуть встановити, чи є наша планета метою.

Постріл

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цієї події експерти згадали теорію і пророцтво уфолога Ернста Рифгаатовича Мулдашова. Він також є відомим офтальмологом, який обіцяв повернути зір співачці Діані Гурцкій.

Ернст Рифгатович Мулдашев

Багато років тому він описав у своїх працях таємничий трикутник. Він формується, якщо умовними лініями з'єднати гору Кайлас, піраміди в Гізі і статуї з острова Пасхи. Мулдашев вважає, що гора Кайлас, висота якої досягає 6666 метрів, є потужною енергетичною зоною і будівництвом вимерлою цивілізації.

Представники альтернативної науки переконані, що саме це місце і могло привернути промінь заряджених частинок нейтрино. Тепер необхідно відповісти на питання, з якою метою був здійснений постріл. Задати Ернсту Рифгатовичу його поки неможливо, адже після багатьох років він припинив свої дослідження.

Ернст Рифгатович Мулдашев

Нагадаємо, виявлена найдавніша молекула у Всесвіті. Це перше стійке хімічне з'єднання, яке з'явилося через 380 тисяч років після Великого вибуху. Вчені працювали над пошуком витоків Сонячної системи протягом 100 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у космосі підірвали потужну бомбу. Відповідні фото на Землю вислала дослідна станція "Хаябуса-2".

"Знай.uа" також писав про те, що буде, якщо чорна діра замінить землянам Сонце.