За прогнозами, кінець світу повинен був відбутися 28 квітня, на Великдень. Передбачалося, що саме в цей день вбивча планета зіткнеться з Землею, після чого настане криваве пекло, і все людство буде знищено. Свято вже пройшло, та, на щастя, з нашою планетою все в порядку.

Нібіру
Нібіру

На одному з сімейних ранчо в США зафіксували дивну і незвичайну аномалію, яка змусила експертів знову почати говорити про кінець світу. Знімки з подією почали поширюватися мережею, і в науковому світі дійсно запанікували.

Після побачених фото представники альтернативної науки заявили, що інопланетяни вже давно практикують досліди над великою рогатою худобою. Вони викрадають тварин з Землі і проводять експерименти на своїх базах і в лабораторіях.

Викрадення тварин прибульцями

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На сімейному ранчо в штаті Монтана на світ з'явилася незвичайна тварина з двома головами. Господиня запевняє, що теля народилося самостійно, без сторонньої допомоги. Коли власниця ранчо повернулася після обходу, тварина вже лежала на землі.

Події можна знайти пояснення. З наукової точки зору, ймовірно, це був генетичний збій. В утробі дорослої тварини злилися 2 ембріона. Але те, що аномальне тварина з'явилася на світ без чиєї-небудь допомоги, змусило експертів замислитися. Господар ранчо не виключає, що могло бути якесь втручання потойбічних сил.

Двоголовий теля

Його точку зору підтримують конспірологи, які вже давно збирають докази генетичних експериментів прибульців.

Відомий уфолог Скотт Уорінг нагадав, що на віддалених фермерських ділянках неодноразово помічали незвичайні об'єкти в небі. Можливо, прибульці захопили велику рогату худобу для дослідів над генами. Уфолог переконаний, що багато фермери могли просто не помітити зникнення тварин, які були модифіковані невідомими силами.

Одним із способів поневолити людство вважається зміна його генів. Це нібито дозволить ануннакам безкровно захопити Землю. А аномальна тварина – це генетичний експеримент Нібіру.

Експерти відзначили:

"Цей теля довело, що гряде кінець світу".

Читайте також: глибоководні риби викидаються на береги Японії, вчені схвильовані.

Як повідомлялося, викрадення прибульцями - не біда, якщо бранцю вдасться повернутися, страхова компанія все компенсує.

Як повідомляв портал "Знай.uа", інопланетяни зцілили вмираючу дівчину. До їх прибуття вона не могла навіть їсти – настільки хвороба прогресувала.