Жителі австралійського міста Атертон, розташованого в штаті Квінсленд, побачили досить загадкове явище. Сім'я відпочивала на березі штучного сховища, озера Тинару, як раптом під час заходу помітила в небі дивний об'єкт, що нагадує якусь дугу.

Озеро Тинару

Аномалія зависла над деревами на протилежному березі озера. А позаду неї курився дим, що виходить із заводу, який знаходиться неподалік. На перший погляд можна подумати, що це був зовсім не загадковий інопланетний об'єкт, а звичайний дим. Але він виявився більш щільним і зовсім нерухомим.

Атертон

Очевидці зняли дивну подію на відео і поділилися ним у мережі. Деякі користувачі прийшли висновку, що місто Тинару відвідав справжній корабель прибульців. Повітряне судно представників позаземної цивілізації має досить дивну і незвичайну форму, її навіть можна назвати унікальною. Інші коментатори вирішили, що якщо це не інопланетяни, тоді мова йде про прорив у паралельний світ або про збій матриці, в якій ми живемо. Практично всі користувачі відзначили, що таємничий об'єкт димом ніяк не можна назвати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Останнім часом в мережі регулярно з'являються відеоролики, на яких зафіксовані незвичайні аномалії. Скептики намагаються знайти подібним подіям логічне пояснення. А от мисливці за надприродним і паранормальним намагаються розгледіти у подібних відеозаписах щось дійсно інопланетне і містичне.

НЛО
НЛО

Читайте також: у гірській місцевості помітили НЛО, на Землю прибули інопланетні розвідники. Очевидці повідомили, що бачать тут таємничі літаючі об'єкти вже не вперше.

Нагадаємо, НЛО помітили в небі над Амстердамом. Очевидці зняли, як білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар.

"Знай.uа" писав, у крихітному містечку побачили НЛО. Уфологи вважають, що прибульці активізувалися через досягнення людства з дослідження космосу.