Один з користувачів популярного сайту Reddit опублікував фото з невідомою істотою. Користувач під ніком u/fuqers запостив фото з гігантською морською істотою, і додав “My friend took this photo from the fishing boat she works on in Antarctica”, що в перекладі означає “Мій друг зробив це фото з рибальського човна, на якому він працює в Антарктиді”.

Зазначимо, що восьминогів подібних розмірів ще не спостерігалося, так що можна сміливо зберігати це фото собі. Що змусило цього восьминога збільшитися в розмірах - невідомо. Не виключено, що глобальне потепління вплинуло на життя цих морських істот. Навіть зміна раціону могла призвести до таких наслідків. На жаль, крім фото і підпису немає ніякої інформації.

Нагадаємо, що компанія Motorola планує випустити бюджетний смартфон Moto E6, який порадує користувачів приємною ціною, а також цікавою начинкою. Що стосується ціни, він точно буде коштувати дешевше 200 доларів. Втім, це не дивно, адже смартфон створювали для ринку Індії, на якому дуже популярні бюджетні девайси.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що смартфон Samsung Galaxy S10 вибухнув у руках власника. Відзначимо, що це була топова модифікація смартфона, цінник за який досягає 1400 доларів. Після звернення в техпідтримку, власнику небезпечного смартфон відмовили в заміні, повідомивши, що причиною вибуху були зовнішні пошкодження. Користувач не тільки втратив силу-силенну грошей, але і його життя піддавалася величезному ризику.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi планує випустити смартфон з незвичайним вирізом на екрані. Компанія навіть показала патент, на якому видно, що сам виріз випирає з корпусу смартфона, що робить цей девайс трохи дивним.