В кінці квітня житель американського штату Колорадо записував відео за допомогою спеціального фільтру, який дозволяє знімати Сонце з високою якістю. Несподівано він помітив в об'єктиві камери щось загадкове і дивне.

По небу на тлі світила стрімко пропливла незрозуміла темна сфера. Оператор розрахував приблизну відстань від таємничого об'єкта до Землі і прийшов до висновку, що незвичайний сферичний НЛО повинен мати гігантські розміри, які можуть досягати десятків кілометрів.

Пляма на Сонці

Автор ролика зазначив, що даний об'єкт точно не є літаком, птахом метеозондом і навіть супутником на орбіті Землі. Подія спантеличила чоловіка, і він вирішив відправити знятий матеріал уфологам. Відео дуже швидко розлетілося по різних ресурсах в мережі, які присвячені нез'ясованим явищам і аномаліям.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ролик зацікавив користувачів, і вони почали ділитися здогадками про те, що це могло бути. Деякі коментатори вирішили, що на відео продемонстровано судно представників позаземної цивілізації. Інші вирішили, що оператор зафіксував таємну орбітальну станцію, створену тіньовим світовим урядом. А треті припустили, що це таємнича планета Нібіру або інший астрономічний об'єкт, який може бути небезпечним. Серед припущень також були версії про містичну літаючу істоту і про колосальний згусток енергії, який викинула наша зірка.

Непізнаний об'єкт на тлі сонця

Поки ні скептики, ні авторитетні конспірологи не змогли точно пояснити цю інтригуючу пригоду.

НЛО

Портал "Знай.uа" писав про те, що буде, якщо чорна діра замінить землянам Сонце. Але навряд людство колись перевірить на собі цю версію.

Нагадаємо, виявлена найдавніша молекула у Всесвіті. Це перше стійке хімічне з'єднання, яке з'явилося через 380 тисяч років після Великого вибуху. Вчені працювали над пошуком витоків Сонячної системи протягом 100 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", космосі підірвали потужну бомбу. Відповідні фото на Землю вислала дослідна станція "Хаябуса-2".