Гучні суперечки навколо ситуації з астероїдом "Апофіс", який повинен промчати повз Землю 13 квітня 2029 року пролетить, всього в 38 тисячах кілометрів, значно посилилися через інформацію NASA. Агентство вважає, що існують ще десятки об'єктів, які можуть зіткнутися із Землею.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

астероїд
астероїд

Журналісти пишуть, що в столиці США - Вашингтоні з 29 квітня по 3 травня 2019 року Міжнародна академія астронавтики провела конференцію з планетарної оборони. На цю конференцію з'їхалися експерти з усього світу, щоб обговорити загрозу зіткнення астероїдів і комет із Землею.

Астероїди

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відомо також, що в рамках конференції проходять навчання щодо запобігання зіткнення з вигаданим астероїдом. При цьому астрологи уточнюють, що насправді цей сценарій може бути досить реалістичний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за останні кілька років на нашій планеті відбулося безліч стихійних лих, які забрали життя тисяч людей. Чисельність і масштаб катастроф стрімко збільшується. Це наштовхнуло уфологів на думку про те, що інопланетяни, які є відповідальними за збереження життя в космосі, готуються до глобального чищення Землі від людей.

Раніше експерти повідомили про те, що прибульці з'явилися на планеті саме в той момент, коли діяльність людства почала її знищувати. Вчені вже б'ють на сполох, адже так звана крижана шапка Землі в Антарктиді тане неймовірно швидко. Це може стати причиною Всесвітнього потопу, який загрожує всьому живому. Крім того, по всьому світу почала поширюватися епідемія кору, незважаючи на те, що вакцину вже винайдено.

Нагадаємо, осколок Нібіру увірвався до атмосфери Землі: людство на волосині від смерті.

Як повідомляв Знай.uа поле для гольфу в священному місці стало фатальною помилкою: фараони розгнівані, пощади не чекайте.

Також Знай.uа писав, таємнича знахідка на Червоній планеті перевернула історію: фараонами і богами Стародавнього Єгипту були марсіани.