Відомий у всьому світі космічний детектив, уфолог Скотт Уорінг, який займається пошуком інопланетних аномалій у Всесвіті, знову спантеличив громадськість фантастичною знахідкою.

Як стверджує Скотт Уорінг, на цей раз йому вдалося відшукати на Марсі справжню гробницю, яка належить, як він каже, королю інопланетян.

За словами дослідника позаземних цивілізацій, йому вдалося виявити на Червоній планеті загадкове поховання.

"Сьогодні я покажу вам череп і гробницю – це досить-таки неймовірні знахідки. Могила короля зверху прикрита реконструйованою кришкою. Поруч з усипальницею близько загадкової стіни я побачив дивний череп. Скоріше за все, це обличчя прибульця. Це запаморочлива знахідка", – розповів Уорінг.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Експерт упевнений, що в двох метровій гробниці з кришкою покоїться тіло короля прибульців.

Більшість підписників Уоринга, переглянувши відео, підтримали уфолога, вони також щиро вірять, що дана структура схожа на труну.

"Так, це хороша знахідка, тому що вона буквально виглядає як частина якоїсь структури, якогось поховання, схожу на труну", "Це не схоже на космічний корабель".

До речі, не так давно уфолог також виявив щось, що нагадує саркофаги єгипетських фараонів. Експерт дійшов висновку, що колись давно марсіани спускалися на Землю, і саме вони були фараонами і богами для людей Стародавнього Єгипту.

Варто відзначити, що ця теорія не нова. Експерти вже неодноразово говорили про те, що Єгипет того часу, можливо, найбільш підходив для життя марсіан. Саме тому вони й вибрали його місцем своєї дислокації. А можливо, і місцем останнього перебування на нашій планеті.

Нагадаємо, на Марсі відбувся перший в історії землетрус. Катаклізми, які відбуваються на інших планетах, можуть мати руйнівні наслідки для Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчені виявили гігантську інопланетну станцію, яка обертається навколо Сатурна.

Також "Знай.uа" писав, вчені виявили в Чумацькому шляху экзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.