Експерти давно говорили про знахідку в Монголії тибетського ченця, якому мінімум двісті років. Однак, учені вважають, що мумія не мертва, а знаходиться в глибокому сні, у якому всі клітки організму сповільнюються, і не вмирають. Такий собі режим сну. Вчені вважають, що монах не мертвий: він нібито знаходиться в тукдам (назва трансу).

Професор Гэнхугиюн Пуревбата з Монгольської інституту зазначив, чернець перебуває в позі лотоса ваджра. Його ліва кінцівка відкрита, а права позначає проповіді Сутри. Це є ознакою того, що людина не помер, а поринув у глибоку фазу медитації, згідно давньої традиції буддійських лам. Таке становище максимально наближає до Будди, говорять різні писання і вчення. Однак, результати дослідження шокували вчених.

Був проведений аналіз мумії Даші Доржо Ітігілова. Виявилося, що білкові фракції швидше живий, ніж мертвий. Отже, білкові фракції вчителі цього ченця теж, швидше за все, знаходяться у прижиттєвому стані. У теорії, це означає, що люди можуть занурюватися в глибокий сон, при цьому залишаючись живими.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всі впевнені, що мумія здатна перебувати в такому стані і далі – до тих пір, поки не стане Буддою.

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.