ФБР опублікувало документи, в яких розкриваються результати аналізу волосся і біологічно тканин, нібито належали сніговій людині. Тепер уфологи, і любителі теорій змов можуть спати спокійно, адже підсумки розслідування ФБР поставлять крапку на питаннях про існування снігової людини.

Зразки були відправлені в 1976 році мисливцем за єті Пітером Бірном (Peter Byrne). Результати дослідження показали, що вони належали оленеві. Про це повідомляє телеканал CNBC. Схоже, ніякого снігової людини не існує, або він дуже добре маскується.

Згідно з записами, Бірн, який на той час керівником Центру інформації про бигфуте, неодноразово надсилав запити ФБР, щоб фахівці провели ретельний аналіз зразка — невеликого шматочка шкіри з 15 волосками. У відповідному листі Бірну помічник директора ФБР Джей Кохран зазначив, що лабораторії ФБР зазвичай проводять перевірки речових доказів, пов'язаних з кримінальними злочинами, однак іноді роблять винятки в наукових інтересах. Результат виявився очевидним - тканини належали представникам оленевых. Можливо, ФБР намагається приховати існування снігової людини, але ми не дізнаємося про це вже ніколи.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Зокрема, всі випадки його спостереження або можливі сліди пояснюються містифікацією або помилковим розпізнаванням слідів тварин.

Нагадаємо, що гнучкий смартфон Huawei Mate X засвітився на фото. Раніше в мережі з'являлися знімки цього флагмана майбутнього, проте, на цей на знімках можна помітити підтримку мережі 5G. Смартфон досяг передачі даних в 1 Гб/с, що є рекордом на сьогоднішній день. Коли девайс з'явиться на прилавках - не повідомляється. Однак, вартість смартфона оцінили в 2500 доларів, що досить багато навіть для складного смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple висміяла Android на презентації iOS 13. І хоча яблучна корпорація не дозволяє собі жартувати над конкурентами, цього разу Тім Кук, глава Apple, натякнув на те, що оновлення iOS 13 з'явиться на всіх iPhone одночасно, чого не може собі дозволити Google.

Знай.uа писав, що Huawei MateBook 14 надійшов у продаж. Це відмінний ноутбук з потужними показниками продуктивності. І це при тому, що девайс коштує тисячу доларів. Зовні він нагадує MacBook від Apple, і головною перевагою можна вважати величезний акумулятор.