В Європейському космічному агентстві оприлюднено перелік найнебезпечніших космічних об'єктів. Відомо, що четвертим у списку є астероїд, відомий як 2006 QV89, який рухається у бік Землі.

Між тим, ймовірність того, що астероїд вріжеться в Землю у цьому році становить приблизно 1:7000. Астероїд, ймовірно, пройде на відстані понад 7 мільйонів кілометрів від Землі. Це може відбутися вже 9 вересня 2019 року, повідомляють ЗМІ з посиланням на інформацію агентства.

Цей астероїд було виявлено 29 серпня 2006 року. Хоча випадки зіткнення астероїдів з планетою є надзвичайно рідкісними, відомий випадок 1908 року, коли у Енисеєвській губернії в Росії, падіння метеорита знищило майже 2000 квадратних кілометрів лісів. У лютому 2013 року метеорит увійшов в атмосферу Землі поблизу російського Челябінська.

Нагадаємо, дитинча Нібіру виріс поруч з нами на Землі: людство в небезпеці.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа гігантський астероїд мчить просто на Землю: у NASA розповіли про масштаби небезпеки.

Знай.uа писав, гігантський астероїд летить просто на Землю: ця ніч може стати останньою для мільйонів людей.