Міжнародна група вчених під південним полюсом Місяця виявила дивну гравітаційну аномалію, яку викликав величезний металевий об'єкт у її надрах. Дослідники впевнені, що це не місячна Атлантида або інопланетний корабель, а скоріше щось раціонально зрозуміле.

Айткенскій басейн (виділено фіолетовим кольором) являє собою гігантський кратер від стародавнього падіння метеорита

Дослідники вважають, що під товщею грунту супутника ховається величезний кратер від падіння стародавнього астероїда — одного з найбільших в Сонячній системі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місяць
Місяць

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Уявіть собі купу металу в 5 разів більше, ніж найбільший острів Гавайського архіпелагу, і закапуєте її під землею. Приблизно такого розміру масу ми зафіксували на Місяці", – прокоментував доцент кафедри планетарної геофізики в Університеті Бейлора Пітер Б. Джеймс.

Нагадаємо, бережіть себе: астрологи попередили про трьох найстрашніших днях червня.

Як повідомляв Знай.uа Нібіру передала людству "полум'яний привіт", стовпи диму окутали все місто: фото пекельного мороку.

Знай.uа писав, Нібіру "складе зброю" за велінням Бога: біблійне пророцтво збувається, чекаємо на ковчег.