Чи знаєте ви хоч одну людину, яка не любила б банани? Як відомо, цей продукт-один з найпопулярніших серед покупців, адже крім смаку він може похвалитися поживними речовинами та вітамінами, які містить.

Про це повідомляє портал Сlutch.

Зазвичай, вирушаючи до магазину, ми обираємо стиглі, яскраво-жовті плоди. Зелені, як правило, залишаються на полицях та смеренно чекають свого моменту.

Але, виявляється, їх не можна ігнорувати ні в якому разі.

Коли банан повністю дозріє, крохмаль, який він містить перетворюється на цукор, що робить його солодшим. Ті, хто дотримується особливого харчування, вживаючи жовті плоди, порушують свій раціон.

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

Травна система людини у процесі переробляє крохмаль на цукор. У недозрілих плодах він має стійкішу форму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", любителям бананів загрожує смертельна небезпека.