39-річна Ані Лорак після скандалу із зрадою чоловіка та довгої паузи опублікувала перше фото в соцмережах. Поки шанувальники Ані обговорюють зраду її чоловіка Мурата Налчаджиоглу і з'ясовують нові подробиці життя і любовних пригод чоловіка, сама співачка красномовно відмовчується.


З моменту оприлюднення подружньої невірності в Instagram Лорак більше не з'являлося жодних фотографій. Але днями артистка опублікувала в розділі Stories перше фото. Обручки на пальці Ані немає.
До слова, Ані і Мурат 15серпня мають були відзначити 9-річчя шлюбу. У пари підростає 7-річна донька Софія.


Нагадаємо, співачка Ані Лорак не на жарт змушує хвилюватися своїх шанувальників, адже після новини про зраду її чоловіка Мурата Налчаджиоглу, вона зовсім пропала.
З тих пір, як в ЗМІ з’явилася інформація про те, що її благовірного застали в обіймах іншої жінки, знаменитість не тільки не з’являлася на публіці, але і зникла з інтернет-простору.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


Відзначимо, 30 липня в мережі опублікували провокаційне відео з Муратом в одному зі столичних караоке-ресторанів у компанії Яни Бєляєвої. Вона займається продажем одягу в мережі Instagram. На опублікованому відео чітко видно, що чоловік Лорак обіймає дівчину, і щось шепоче їй на вухо.


Остання ж фотографія в Instagram співачки з’явилася ще п’ять днів тому. Лорак опублікувала знімок з фестивалю "Жара", на якому вона позує з Любов’ю Успенською.


Така поведінка співачки змусила її шанувальників хвилюватися, адже до цього вона публікувала нові знімки мало не кожен день.

Дивіться: Ані Лорак - Божевільна (Прем'єра кліпу)


Нагадаємо, українські запроданки похвалились московськими самоварами.
Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак злила у мережу фото з власною "принцесою".
Також Знай.ua писав, Лорак виклала гаряче фото в Instagram.