Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж відома своїми яскравими вбраннями і незвичайними образами. Нещодавно знаменитість вирішила показати фанатам в Instagram, як перевтілювалася за роки своєї музичної кар'єри. Виявляється, артистка міняла колір волосся так само часто, як і концертні костюми.

Colorful hair don’t care 🍭

Публікація від Barbie® (@nickiminaj)

"Кольорове волосся і байдуже на чужу думку", - лаконічно підписала серію перетворень Мінаж. За 11 годин пост набрав 430 лайків, а фанати залишилися в захваті. Прихильники почали називати свого кумира королевою. Знайшлися й ті, хто зазначив, що з 2011 року Нікі зробила масу пластичних операцій.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Нікі Мінаж показала новий знімок в еротичній червоній білизні і панчохах в сітку. Також знаменитість перевтілилася в сексуальну русалку. Варто відзначити, що в новій фотосесії артистка позувала топлес, не соромлячись показувати величезний бюст.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще