Тіна Кароль не перестає радувати своїх шанувальників карколомними образами

Українська поп-ікона Тіна Кароль дала привід фанатам обговорити свою вкрай епатажну фотографію.

тіна кароль

Відповідне фото співачка опублікувала у своєму Instagram. На знімку вона позує в сріблястому довгому плаття на тонких бретелях. З-під розрізу видно чоботи-панчохи на підборах в тон. Волосся співачки розпущені, а на губах її улюблена червона помада.

Також варто відзначити, що поряд із зіркою на фото знаходиться її вірний друг — граціозний і ефектний пес по кличці Шторм.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

тіна кароль цитата

Шанувальникам образ Тіни Кароль припав до душі. У коментарях до фото вони писали приємні слова і компліменти.

Нагадаємо, Тіна Кароль, схоже, піддалася загальному тренду і вирішила зробити ретро-фото на тлі килима. Шанувальники співачки пишуть, що її підкачав вибір плаття, яке їй явно не йде.

тіна кароль

Ми також писали про те, що шанувальники звикли бачити Тіну Кароль – блондинкою з великими локонами і червоними губами. Однак, на новому фото, опублікованому в Instagram-акаунті співачки, вона продемонструвала кардинальні зміни в зовнішності. Так, Тіна стала брюнеткою з короткою стрижкою.

Слід зазначити, що фолловери співачки розділилися в думках. Одні підтримують Тіну Кароль, вважаючи, що вона у всіх образах прекрасна.

Також повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала в Instagram нове відео, на якому танцює спекотні танці зі стільцем.

У понеділок, 11 червня, Тіна виклала в мережу чорно-білий відеоролик, на якому у чорному приталеній сукні танцює відвертий танець, чим викликала справжню бурю в коментарях. Інтерес шанувальників підігріло і те, що співачка ніяк не підписала публікацію, тим самим зберігши інтригу. Всього за пару годин ролик зібрав близько 40 тисяч переглядів.

Нагадаємо, роль в кіно штовхнула Кароль на відчайдушний крок.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відома українська співачка Тіна Кароль шокувала своїх фоловерів кардинальною зміною зовнішності в соціальній мережі.

Також портал Знай.uа писав, що Кароль схвилювала шанувальників гарячими танцями.