Українська телеведуча Ольга Фреймут частенько потрапляє у незручні ситуації. Колишній "ревізор" постійно у центрі уваги, тому не дивно, що нове шоу за її участі під назвою "Оля" також не минуло без інцидентів.


Діагноз Фреймут


Після прем'єри програми соціальні мережі буквально не замовкали. Все тому, що Фреймут відмовилася від спілкування із залом, шанувальники артистки поставили їй "сумний діагноз": зіркова хвороба, повідомляє Politeka.


“@innaksha Дорога Інно, я прошу вибачення за некоректну поведінку працівниці студії. Будьте певні: вона більше не працює у моїй команді. Мені прикро, що ми з Вами не зустрілися, ви не подарували мені квіти. Після зйомок я забігла на мить до гримерної , а потім вийшла до гостей. Та Ви, певно, засмучена поїхали. До сліз боляче. Хочу подарувати Вам квіти, залишіть, будь ласка, адресу, куди їх можна надіслати у приватному повідомленні @oliashow. З любов’ю, Оля", - йшлося у повідомленні.


Прихильники ж ведучої розділилися на два табори. Одні почали захищати Ольгу, інші ж звинуватили телеведучу в зірковій хворобі і визнали абсурдом звільнення працівниці студії з такого приводу.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Дивіться: Фреймут та Білик у будівельному магазині


Нагадаємо, Фреймут вирішила змінити професію.
Як повідомляв Знай.ua, зовнішній вигляд Фреймут не на жарт налякав фанатів.
Також Знай.ua писав, Фреймут побувала на концерті Бейонсе.