Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Знаменитість часто рекламує абсолютно все, за що їй можуть заплатити. Цього разу артистка розкинулася в шпагаті на тренажері, явно не використовуючи його за призначенням і зробила прекрасну антирекламу спа-салону.

"Так боронь Боже зустрітися з вами)))))", "Нові господарі не від великого розуму дозволили вам рекламувати елітний комплекс . Краще б вам новий костюм подарували і пару джинсів .", "Вічно якісь пошляцькі натяки 😟", "Хто заплатив, той Насті і господар)", "Черговий бордель", "Кількість шпагатів перевищує 1000", "Ви хоч іноді дозволяєте собі бути тверезою ? ..", "Господи, я не нароком подумала, що на кіл посадили", "Як ніби знаряддя для тортур", "Настюху все таки насадили на палю))", - почали жартувати фоловери.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова приїхала з Корфу і запустила кругообіг дивних знімків: храми, шпинат, банька, заміський будинок, і так до наступної поїздки, де будуть типові шпагати та трюки на деревах. Цього разу артистка рекламувала щітки для сухого масажу. Також знаменитість відпочивала від весняних канікул, а тепер вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього артистка вибрала у своєму стилі: квітчастий і з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще