Старша дочка знаменитого актора Сильвестра Сталлоне – 22-річна Софія, похвалилася стрункою спортивною фігурою. Дівчина виклала в Instagram фото, на якому позує в чорному бікіні, сидячи на лежаку біля пальм.

Чудова форма Софії – це результат регулярних тренувань. Дівчина активно займається спортом і в Instagram Stories показала відео, як працює в спортзалі.

Раніше повідомлялося, що 19-річна дочка Сталлоне спокушає публіку. Середня дочка Сильвестра Сталлоне показала спеку. 19-річна Сістін, стала героїнею відеокалендаря журналу Love. Красуня з'явилася в відео у відвертому образі. В червоному купальнику і лакованих ковбойських чоботях Сістін займається пілатесом: спокусливо робить вправи, демонструючи свою струнку фігуру і пружні сідниці.

Популярні новини зараз
В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Ми також писали, що дочка Сталлоне оголилася для фанатів. Здавалося б, зовсім недавно Сильвестр Сталлоне хвалився фанатам крихітною донечкою Сістін, а вже сьогодні вона доросла, сексуальна дівчина, самостійно приймає рішення. Приміром, погоджуючись на вельми відверті зйомки.

Так, Сістіно стала однією з героїнь серії роликів під назвою «Січневе намисто» журналу LOVE і постала у відео в сміливому образі. Дівчина позує в червоному суцільному купальнику, демонструючи спортивну фігуру і спокусливі вигини тіла, позуючи на камеру в позах, що розбурхують фантазію. Цікаво, як Сильвестр Сталлоне відреагував?

Також стало відомо, що слідом за Вайнштейном Сталлоне вляпався у скандал з 16-річною фанаткою. Після гучного скандалу з всесвітньо відомим кіномагнатом Харві Вайнштейном, якого звинуватили в численних сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях, прокуратура Лос-Анджелеса взялася за справу голлівудського актора Сильвестра Сталлоне, якого в кінці 2017 звинувачували в згвалтуванні.

Йдеться про інцидент, який стався ще в 1990 році, але за законами Каліфорнії, термін давності цього злочину вже минув. Тому якщо звинувачення виявляться достовірними, прокуратура не зможе пред'явити йому звинувачення.

Нагадаємо, 54-річна колишня Сталлоне вагітна п'ятою дитиною.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережу злили відверті фото дочок Сталлоне – чоловіки в захваті.

Також "Знай.uа" писав, що Сталлоне показав дорослих дочок.