Народні артистки України, співачки Таїсія Повалій та Ані Лорак висловили свою скорботу за померлим співаком Йосипом Кобзоном, незважаючи на те, що він був досить вороже налаштований проти українців і країни в цілому.

Так, зірки написали пости в своїх акаунтах в соціальній мережі Instagram, де назвали Кобзона "легендою", "великим артистом", "генієм" і "майстром вищого рівня".

При цьому ані Лорак, ані Повалій не збентежив той факт, що за життя Кобзон неодноразово негативно висловлювався про Україну, її населення та активно підтримував анексію Криму РФ і агресію Росії на сході України. До того ж, співак також мав звання "Героя "ДНР".

Особливо засмучена тим, що трапилося, Повалій, яка неодноразово співала дуетом з Кобзоном і в Росії, і в Україні. Вона зазначила, що вдячна долі за можливість виступати з ним на одній сцені.

"Неможливо знайти слова, щоб описати біль, яка зараз у моїй душі! Це велика втрата для нашої родини! Пішов з життя геніальний артист, Майстер найвищого класу, голос і працьовитість якого унікальні! Голос Ваш неповторний, пам'ять про Вас буде жити в серцях багатьох поколінь", - написала скандальна виконавиця.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У свою чергу, Лорак скромно розмістила спільний знімок в "історіях" свого Instagram-аккаунта і підписала його словами

"Світла пам'ять Великому Артистові". Зазначимо, багато російських зірок також висловили свої співчуття та переживання щодо смерті знаменитого співака.

Як повідомлялося, російський і радянський співак Йосип Кобзон був вихідцем з України, в 1937 році майбутній артист народився в Донецькій області. Помер соратник терористів на Донбасі у четвер, 30 серпня, в одній з клінік Москви, де до цього проходив лікування і деякий час перебував у комі.

У мережі після смерті артиста пригадали його брудні слова про Україну, відкриту ненависть до Євромайдану, жорстку критику щодо євроінтеграції України, яку Кобзон волів називати "мракобісною", "божевільною" і "не існує" для нього країною.

Нагадаємо, помер Йосип Кобзон.

Рані портал "Знай.uа" повідомляв, що в мережі нагадали, кого насправді підтримував Кобзон за життя.

Також "Знай.uа" писав, що користувачі знайшли "жіночу копію" Кобзона.