Легендарна співачка, примадонна російської естради Алла Пугачова з'явилася на Ризькому вокзалі в Москві, куди вона приїхала після відпустки в Прибалтиці.

Фанати підловили співачку в несподівано молодіжному образі. Зірка вийшла з поїзда в коротких шортах, стильній футболці та кепці. Користувачі мережі були вражені зовнішнім виглядом артистки, яка помолодшала мінімум років на двадцять.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Зустріла примадонну російської естради директор Олена Чупракова і майже впритул подана до вагону чорна машина представницького класу.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров опублікував у своєму Instagram серію знімків та відео з Ольгою Бузової. Співак захоплено відгукнувся про телеведучої.

"Ну ось і вибухнула ця бомба уповільненої дії - Ольга Бузова і Філіп Кіркоров. Танець любові в настрої і з настроєм", - підписам фото артист.

Багато шанувальників співака залишили негативні коментарі під його фотосесією з Бузової. Більш того, пильні фанати побачили, що Алла Борисівна Пугачова поставила лайк під різкими словами, залишеними на адресу скандальної ведучої.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відомий російський ведучий і пародист Максим Галкін дуже часто радує своїх фанатів сімейними відео і забавними фотографіями. Артист любить розміщувати ролики за участю дітей, а днями і зовсім опублікував забавний відеоролик, як Пугачова застала його без штанів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дивна зачіска Максима Галкіна, якої він спочатку здивував передплатників свого блогу, а потім з'явився на прес-конференції, присвяченій музичної премії МУЗ-ТВ, викликала не тільки бурхливі обговорення, але і непорозуміння в родині артиста.