Відомий український співак Вадим Олійник зустрівся з Олександрою Лободою і Іриною Морозюк.


Співак написав, що дружина гравця "Динамо" провела для нього майстер-клас, але не уточнив, у чому саме була його суть.
Але тепер секрет розкритий.
На зйомках програми Lo-Liga, де музичний виконавець був головним гостем, Вадимові запропонували повторити знаменитий трюк Ірини Морозюк зі зняттям футболки.


Очікувано, у співака це не вийшло.
Але Іра швидко придумала новий "челендж" для Вадима, запропонувавши йому зняти штани замість футболки.
З цим вийшло краще.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода, яка нещодавно народила другу дитину, на весь світ зізналася у любові до відомого російського виконавця Діми Білана.


Любовне послання артиска залишила у своєму Instagram. Вона виклала спільне фото з Біланом та написала таке:

"Я Люблю цього хлопця... його талант ....і глибину в очах".


На знімку можна побачити, як пишні груди співачки міцно притискаються до Діми Білана.


Відмітимо, що фотографію було зроблено на церемонії вручення нагород "Премії МУЗ-ТВ 2018", яка відбулася днями в Москві. Як відомо, Світлана Лобода отримала нагороду-тарілку за перемогу в номінації "Краща виконавиця".


Нещодавно, Світлана Лобода народила другу дочку в Америці. Досі невідомо, хто ж батько новонародженої дівчинки. РосСМИ переконані, що Лобода народила від Тілля Ліндеманна.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська модель, що одержала популярність через схожість з лялькою Барбі, Валерія Лук'янова, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Так, дівчина часто демонструє своє розкішне тіло і дає різні поради. На цей раз Валерія вбралася в купальник, показавши ідеальний прес і величезні груди і розповіла, що для неї означає краса.

Також Знай.ua писав про те, що королева Instagram Кім Кардашьян вночі поділилася цікавим фото: зірка прогулюється по вулиці в прозорій сукні і в подовженому піджаку.