Екс-учасниця проекту "Дом-2" Марина Мексика потрапила в дуже неприємну ситуацію. Дівчину обікрали. За словами постраждалої, у неї свиснули паспорт і водійські права.

"Витягли на вулиці з рюкзака, тепер відновлюю. Коли я звернулася до поліції в Москві, мені сказали, що можна і там начебто відновити. Але за пропажу паспорта довелося платити штраф — 1500 рублів", заявила дівчина російським журналістам.

Марина поїхала відновлювати документи на батьківщину в Ростовську область.

"Якщо б не вкрали мій паспорт, хто знає, коли б я ще приїхала в рідне село Розвільне. Дуже хочу зустрітися зі своїми однокласниками. На жаль, зв'язку ні з ким не тримаю, але, може, є, хто бачить мене. Відпишіть в директ або надішліть посилання на сторінки людей, з якими я вчилася. Завтра 1 вересня, дуже хочу вас побачити. Сподіваюся на зворотний зв'язок", — написала Мексика в мікроблозі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Марина прийшла на телепроект "Дом-2" у 2016 році. Після "Дому-2" дівчина сильно змінилася. Вона зробила собі кілька пластичних операцій — виправила ніс і збільшила груди. Незабаром на телебаченні вийде нова частина проекту "Инстаграмщицы", в якому Мексика брала участь. Також повідомлялося, що Марина зустрічається з солістом групи MBAND Артемом Пиндюрой.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 8 червня "Олімпійський" у Москві, Росія шумів — у столичному спорткомплексі пройшла церемонія вручення "Премії МУЗ-ТВ 2018. Трансформація".

Російські знаменитості, яких в цей вечір було більше сотні, піднімалися на сцену за нагородами або щоб вручити їх.

Варто нагадати, що початок нинішнього літа ознаменувався новиною про розлучення Сергія і Матильди Шнурових. Причини, по яким пара вирішила розлучитися, достеменно не відомі. Однак шанувальники, які стежать за постами музиканта в соцмережах після розриву, відзначають, що Шнуров швидше за все шкодує про те, що трапилося.

Громадськість вже почала забувати цю подію, і ось на просторах Youtube з'явилося відео авторства репера Слави КПСС, відомого після минулорічної перемоги у реп-баттлі з Оксимироном.

Нагадаємо, Тіматі знищив всі докази відносин з Решетовою.

Як повідомляв Знай.uа, Собчак показала неприродно великий живіт.

Знай.uа писав, Собчак прогулялася по Москві, як в старі добрі.