Відомий російський актор Микита Джигурда не перший рік тоне в судових розглядах за спадщину покійної бізнес-леді Людмили Браташ.

Відомо, що в Росії Джигурда зумів довести, що є повноправним спадкоємцем її майна. Тепер Джигурді треба дочекатися рішення судів Франції та Америки, після чого він зможе розпоряджатися спадщиною. Про це пишуть російські ЗМІ.

Актор вже знає, що робитиме після того, як отримає право на спадщину. За його словами, він знову одружується на колишній дружині Марині Анісіній, з якою розлучився два роки тому після восьми років шлюбу.

"Наше весілля з Мариною буде апофеозом перемоги в цій нелегкій справі. Торжество плануємо провести наприкінці листопада, можливо, ближче до Нового року. Все залежитиме від того, як закінчаться суди, і коли ми отримаємо спадщину", — розповів Микита.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Для цього він хоче вирушити або в Шотландію, де живуть далекі родичі актора, або в Данію. Весілля неодмінно відбудеться у старовинному замку, його Микита пообіцяв продемонструвати шанувальникам в Instagram, а, можливо, і по телебаченню. "Після нашого з Мариною весілля я буду наполягати на третю дитину!" — додав Джигурда. Він і Анісіна вже виховують дев'ятирічного Міка-Анжеля-Кріста і семирічну Еву-Владу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співак Микита Джигурда заявив про намір балотуватися на пост мера Москви у вересні цього року. Про це артист повідомив у своєму Instagram. Шоумен має намір поборотися за крісло столичного градоначальника.

Він опублікував відео, в якому заявив: "Я бачу багато несправедливості в нашому місті і я добре уявляю собі, заради кого я хочу піти на вибори".

Варто нагадати, що російський актор і шоумен українського походження Микита Джигурда готовий відмовитися від українського громадянства, щоб взяти участь у виборах мера Москви.

Нагадаємо, Боярський обізвав Джигурду виродком і сміттям.

Як повідомляв Знай.uа, суд поставив на місце "божественного" Джигурду.

Знай.uа писав, Микиті Джигурді погрожують вбивством.