"Гарної жінки повинно бути багато", - говорить відоме, але не зовсім вірне прислів'я. Вродливої жінки може бути скільки завгодно, і в Голлівуді завжди були і є зірки з різними формами.

Але якщо в суперечці Одрі Хепберн і Мерилін Монро ви на стороні останньої, то вас повинен зацікавити наш хіт-парад, в якому ми зібрали нинішніх голлівудських зірок кіно і телебачення з найбільш вражаючими бюстами.

Кім Кардашьян


Плаття з величезними вирізами і топи, які ледве прикривають груди, вже давно стали візитною карткою Кім.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще


Софія Вергара


"У мене груди просто величезні. Купити бюстгальтер все життя було жахливою проблемою", - сказала якось Вергара в інтерв'ю Tatler.


Нікі Мінаж


Нікі Мінаж може похвалитися не тільки великими грудьми, але і не менш видатної попою.


Емілі Ратаковськи


Емілі стверджує: такі груди дісталася їй від природи.


Ріанна


Ріанна знімається напівоголеною в своїх кліпах, фотосесіях для відомих видань і приходить на червоні доріжки у відвертих сукнях.


Кеті Перрі


Кеті часто підозрюють в тому, що вона збільшила груди, але сама співачка каже: вони ніколи не лягла б під ніж хірурга.


Памела Андерсон


Спочатку Памела збільшила груди до п'ятого розміру, а потім вирішила, що це занадто мало, і зробила ще кілька операцій: в результаті у неї був сьомий розмір. А в 2010-му все-таки зменшила свої обсяги до звичної п'ятірки.


Нагадаємо, відома російська співачка та екс-солістка гурту "Блестящие" Анна Семенович була прооперована в одній із московських клінік. Як виявилось, у неї з грудей видалили пухлину.


Про це повідомляє Telegram-канал Mash.
Відзначається, що пухлина виявилася доброякісною і операцію провів відомий пластичний хірург.
"Причиною утворення пухлини могли стати імпланти", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна plus-size модель Ешлі Грем здивувала своїх шанувальників новими фотографіями в дуже відвертій білизні та яскравих купальниках.


Також Знай.ua писав про те, що королева Instagram Кім Кардашьян вночі поділилася цікавим фото: зірка прогулюється по вулиці в прозорій сукні і в подовженому піджаку.