Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виступала в Монако, звідки виставила масу фото та відео з концерту. Фанатів ж розсмішило дивне плаття артистки.

"далі буде...куди далі?🤦🏽‍♀️🙋‍♀️🇲🇨 🇫🇷 🇩🇪",- вирішила поцікавитися у шанувальників Лобода. Фолловери ж взялися коментувати вбрання: "Так напишіть їй хто ніть вже інший хіт! замучилаааа", "Сукня, як у Софії Ротару))))", "До дитини краще йди", "Лель, плаття відстій!", "Сукня - верх несмаку", "Яка жахлива сукня", "Чот після пологів у неї якісь безглузді вбрання стали. Раніше була сексі а зараз чот не зрозуміло", "Все на висоті, крім сукні...", "Дурдом".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшої доньки Тільди. Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється єю. А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще