Популярна російська блогер і телеведуча Альона Водонаєва відома своїми імпульсивними висловлюваннями і оголеними фотографіями в соціальній мережі Instagram. Нещодавно 36-річна знаменитість вирушила на легендарний фестиваль Burning Man, показуючи свої незвичайні образи. Так, Альона позувала разом зі своєю подружкою, демонструючи гідності всім хейтерам на зло. При цьому жінка вирішила підтримати п'яту точку руками.

За добу кадр набрав 62 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори: "Красиві дупи, не зрозумію що людям не подобається", "Всім би так по такій жопі!!!!", "Для 36 - просто офігенні попи! P. S. матом не можна", "Попа очей не відірвати ❤️🍑", "О$уенні Жопи!!!
Я теж таку хочу, треба постаратися 🤗😅🤤", - захоплювалися одні. "А обговорювати нема чого! Жопа - таких море.", "До чого ці дурні пости... Олена, ну ви розумна дівчина, а пишете якусь дурницю.", "А руки відпустити , слабо?)))))", "Повій відразу видно по фоткам😂😂", "Мізків немає, а з розчепіреною дупи вони не з'являться. Ще раз переконуюся ,що це не жінка,а прошмандовка.", "Хабалка сільська" - обурювалися інші.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Альона Водонаєва показала голий знімок з ванної з кислотним рожевим волоссям. Так, артистка дуже відповідально підготувалася до культового американського фестивалю Вurning Man. Також знаменитість спробувала відучити фоловерів від шкідливої їжі і фастфуду з хотдогом у роті. Поїдаючи маленьку сосиску, Водонаєва ненароком згадала про колишнього.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще