Відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з сином Ромео в Instagram. Так, знаменитість зворушливо привітав сина з днем народження, адже зовсім нещодавно, 1 вересня, йому виповнилося 16 років.

"Повірити не можу, що моєму маленькому чоловікові вже 16... З днем народження, дорослий хлопчик, ти такий особливий, я так сильно тебе люблю", - трепетно підписав кадр Бекхем. За пару днів знімок набрав майже 2,8 млн. лайків, а фанати залишилися в захваті. Варто відзначити, що не тільки тато привітав сина: спільні фотографії також виклали мама Вікторія і старший брат Бруклін.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Девід Бекхем порадував фанатів спільним знімком з Елтоном Джоном на яхті. Також Вікторія Бекхем показала своїх дітей Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. А ще Вікторія Бекхем показала свого старшого сина Брукліна. На спільному знімку з помітно підрослим сином в машині, знаменитість не забула пожартувати, назвавши його таксистом.