Нашумілий фільм "Людина-ракета", названий на честь однойменного хіта "Rocketman", стане яскравим мюзиклом, у якому розповідають про перетворення юного вундеркінда на легенду музики.


Режисерське крісло займає Декстер Флетчер ( "Едді" Орел"", "Дикий Білл"), автором сценарію виступив Лі Холл ( "Біллі Елліот", "Бойовий кінь", "Тост"). У каст також входять Джеймі Белл ( "Фантастична четвірка", "Німфоманка: Частина 2") в ролі Берні Топіна, автора текстів пісень ексцентричного британського музиканта, Річард Медден ( "Гра престолів") і Брайс Даллас Ховард ( "Мир Юрського періоду", "Чорне дзеркало") в образі матері сера Елтона.


Прем'єра стрічки запланована на 17 травня 2019 року.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще


Нагадаємо, британський актор Річард Медден, відомий за роллю Робба Старка в "Грі престолів", зіграє менеджера Елтона Джона - Джона Райда у фільмі "Людина-ракета". Його виробництвом займається компанія Paramount Pictures.
У фільмі розкажуть про юні роки Реджіналд Кеннета Дуайта. Це справжнє ім'я Елтона Джона.

Райд був менеджером співака практично 20 років - в період з 1970 по 1988 роки. Також у менеджера і співака були романтичні стосунки. Стрічка розповість про юні роки Джона, коли той в 17 років кинув Королівську академію музики і організував власну групу, намагаючись спробувати себе в різних популярних на той час колективах.
Сценарій фільму написав Лі Хол. Режисером виступає Декстер Флетчер. Самого Елтона Джона зіграє Терон Еджертон (Kingsman).


Як повідомляв раніше Знай.ua, легендарний британський музикант і співак Елтон Джон після 50-річної кар'єри вирішив назавжди піти з музичної сцени.
Таке рішення, за інформацією західних ЗМІ, він планує оголосити в прямому ефірі на офіційному веб-сайті виконавця.


70-річний музикант піде у відставку після фінального світового турне, яке завершиться 1 липня 2018 року в Грузії.
Як повідомляє The Daily Mail, Елтон Джон планує покинути сцену через торішні ускладнень зі здоров'ям, - під час торішнього туру в Південній Африці він "заробив" смертельну бактеріальну інфекцію.


Також Знай.ua писав про те, що популярний музикант Елтон Джон скасував два концерти у Лас-Вегасі заради весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл.